Androtti

Ce este ANDROTTI?

ANDROTTI este marca inregistrata la nivelul Comunitatii Europene.

ANDROTTI reprezinta un concept despre produse premium. Oferta se diversifica continuu cu multe alte obiecte de vestimentatie / accesorii pentru doamne si domni. Toate produsele sunt „Limited Edition”, echipa ANDROTTI dorind sa creeze…ce este mai bun! Si avem multe idei!

Cateva din produsele ANDROTTI pot fi achizitionate doar din magazinele online. Activitatea principala se desfasoara direct prin agenti autorizati. Acestora nu se pot plati facturile aferente decat cu fila cec, card sau transfer bancar dupa ce sunt aduse produsele comandate. Deocamdata in Romania acesti agenti autorizati sunt doar in Bucuresti, in diferite locatii si la evenimente mondene unde isi selectioneaza singuri clientii, neputand fi “chemati”.

Cravatele ANDROTTI sunt din matase naturala pura cu tesatura texturata. Practic matasea folosita este impaturita de 7 ori, cravata devenind astfel “grea si plina de matase”, dezvoltand un efect vizual deosebit. Tipul de cravata Seven Fold este preferata de presedintii de stat sau de corporatii. Acest gen de cravata limiteaza clar optiunile tuturor barbatilor care doresc sa foloseasca si mesajele non-verbale ale vestimentatiei si accesoriilor, fiind potrivita pentru a fi purtata in medii de afaceri sau la ocazii importante din viata unui barbat. Aceste accesorii va pot pune in lumina atunci cand trebuie. Cravatele ANDROTTI pot pune mai mult in valoare toate vesmintele de calitate, amplificand puterea acelui Alfa din barbat (pour les connaisseurs...). Ca si dimensiuni, cravatele ANDROTTI sunt mai lungi un pic decat cele standard, au in jur de 152 de cm iar latimea mare este de 7 cm, astfel incat sa poata fi purtata si de cei mai corpolenti cat si de cei mai trasi prin inel. De asemenea, daca doriti puteti folosi si celalalt capat la vedere daca vreti ceva si mai ingust, acesta avand in jur de 4,5 cm, desi...

De putini ani, daca ne raportam la istoria cravatei, se poarta cele cu latimea intre 4 si 9 cm. Cu siguranta acest trend se va pastra inca cel putin unul sau doua decenii, poate chiar trei. Fiind un accesoriu clasic, acesta isi pastreaza locul mai mult timp. Daca va fi asa ...cravata ANDROTTI poate fi data din tata in fiu...


Batistele ANDROTTI din matase naturala pura sunt mici, ar spune unii, dar sunt asa tocmai pentru a nu creea deformari inutile ale buzunarului sacoului. Ele adauga o nota de eleganta si prospetime, fiind considerate accesorii purtate de barbatul „curat”! Aceasta batista nu are decat rol decorativ, iar pentru folosirea in caz de nevoie se recomanda existenta unei alte batiste, de regula din bumbac alb satinat. Batista nu trebuie neaparat sa fie acelasi desen cu cravata dar nici nu strica daca se intampla asta. Desigur, poate fi purtata si fara cravata impreuna cu o tinuta mai lejera precum „smart casual”. Multe din desenele batistelor ANDROTTI pot fi folosite cu ambele fete.

Atat cravatele cat si batistele ANDROTTI sunt fabricate manual si sunt foarte delicate la atingere.


Echipa ANDROTTI


Inapoi